Colegiul ”Augustin Maior” nu îi va sancționa pe elevii care au participat la Balul Bobocilor

Ultima actualizare: 29-10-2017 21:20
balul bobocilor, cluj - 3
Facebook.com

Conducerea Colegiului ”Augustin Maior” nu îi va sancționa pe elevii care au participat la Balul Bobocilor, unde a avut loc ”proba cu banana”, deoarece fapta a avut loc în afara școlii.

Angela Roșca, directoarea liceului, a precizat pentru Mediafax că, după ce elevii părăsesc incinta școlii, responsabilitatea faptelor le revine.

Şcoala nu a organizat şi nu organizează astfel de manifestări, noi ca instituţie nu am făcut niciun fel de promovare a Balului Bobocilor, nu deţin informaţii despre cine a organizat acest eveniment. Nu pot să aplic sancţiuni pentru ceva desfăşurat în timpul liber, nimănui. Ei sunt elevii acestei instituţii în perimetrul şcolii, în momentul în care au părăsit peruimetrul acesteia responsabilitatea revine în întregime celor care le-au dat bani şi le-au dat voie să participe la astfel manifestări”, a spus Raluca Roșca, citată de Mediafax.

Totuși, Consiliul Județean al Elevilor Cluj a decis demiterea a trei elevi de la Colegiul ”Augustin Maior”, care făceau parte din Consiliul Școlar al elevilor, transmite Monitorul de Cluj.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO