Coadă de zeci de persoane la inaugurarea unui magazin cu produse de canabis, la Iași

Ultima actualizare: 13-10-2020 13:43
canabis coada iasi
Facebook/Ziarul de Iași

Un magazin cu produse de canabis s-a deschis la Iași iar zeci de persoane au stat ore în șir la deschidere pentru a-și cumpăra semințe sau uleiuri esențiale.

Administratorii susțin că afacerea este legală, pentru că produsele nu conțin substanța psihoactivă THC.

Zeci de persoane s-au așezat la coadă luni, la inaugurarea magazinului din Iași care vinde produse de tutun și canabis. Ideea e relativ nouă la noi și pare să fi prins la ieșeni, având în vedere înghesuiala din prima zi.

Imaginea a fost surprinsă de un trecător și distribuită pe rețelele de socializare, arată cotidianul local Ziarul de Iași. Se remarcă însă că oamenii poartă mască, însă nu prea respectă distanțarea.

„Ne adresăm celor pasionați de tot ceea ce ține de fumat ,colecționarilor de semințe de cannabis și celor care doresc să beneficieze de proprietățile curative ale produselor din ulei de canabis CBD, 100% natural. Pentru cei care pun la îndoială legalitatea acestor produse, ținem să precizăm că atât semințele de cannabis, cât și uleiul de canabis CBD sunt 100% legale, deoarece nu conțin THC și nu provoacă efecte psihoactive”, susțin administratorii magazinului, potrivit sursei citate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO