Cluj: Un consilier judetean PDL a murit pe o partie de schi, dupa ce a facut infarct

Ultima actualizare: 10-01-2013 06:43
mort partie

Democrat-liberalul Radu Borza, consilier judetean la Cluj, a murit pe partia de schi din statiunea Muntele Baisorii, dupa ce a suferit un infarct.

Reprezentanti ai PDL Cluj au declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca membrii familiei acestuia au chemat echipele Salvamont si ale SMURD, dar medicii care au intervenit nu au reusit sa ii salveze viata.

"Radu Borza, consilier judetean PDL in Consiliul Judetean Cluj, a decedat duminica in urma unui infarct, in timp ce se afla pe partia de schi din statiunea Muntele Baisorii. Membri ai familiei au cerut ajutorul Salvamont si SMURD, dar medicii care au incercat sa il resusciteze nu au reusit sa ii salveze viata", au precizat reprezentanti ai PDL Cluj.

Radu Borza avea 52 de ani si era consilier judetean la al doilea mandat, fiind ales prima data consilier judetean in anul 2008, iar la alegerile locale din 2012 a fost ales pentru un nou mandat.

El a fost membru al Comisiei pentru relatia cu autoritatile si comunitatile locale din cadrul Consiliului Judetean Cluj.

Borza era originar din Campia Turzii si lucra la combinatul Mechel din localitate.

Citeste si: Imagini socante intr-o sala de calculatoare: un gamer inrait a murit dupa ce a jucat Warcraft 23 de ore fara oprire

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO