Cluj Arena se transformă în spațiu destinat evenimentelor artistice în aer liber

Ultima actualizare: 08-06-2020 20:36

Cluj Arena, care găzduiește de obicei meciurile echipei Universitatea Cluj, se transformă în spațiu destinat evenimentelor artistice în aer liber. Proiecții de film, concerte și spectacole de teatru urmează să fie organizate pe stadion.

Pentru început doar 500 de spectatori vor putea asista și toți trebuie să poarte mască sanitară.

Seria spectacolelor pe Cluj Arena va începe cu proiecția filmului Bohemian Rhapsody, pe un ecran led de mari dimensiuni.

Urmează un concert de muzică rock și apoi o premieră, spun organizatorii: primul show de stand-up comedy din România ținut în aer liber.

La toate evenimentele, pe stadion vor avea voie cel mult 500 de spectactori.

Robert Hoară: "Scena pe care artiștii vor susține spectacolele va fi amplasată exact în acest loc. Oamenii prezenți la eveniment vor fi așezați în această tribună la o distanță de minim doi metri. Organizatorii spun că în funcție de măsurile luate de către autorități, spectacolele vor putea continua pe întreaga perioadă a verii".

La intrarea în arenă se va face un triaj epidemiologic și spectatorilor le va fi măsurată temperatura. Pe toată durata spectacolului, purtarea măștilor sanitare va fi obligatorie.

Nicu Dendea, Artist: "Aceasta este cea mai simplă și sigură formă de a ne aduce împreună. Pe noi, artiștii și pe ei publicul. 500 de persoane, distanțare socială, 3 de D. Distanțare, dezinfectare, distracție!"

Iancu Șerbănescu, Director Spotlights: "Reușim să facem un teatru de vară în care să organizăm toate tipurile de evenimente care s-au făcut până acum în Cluj și România. Programul este foarte complex, o să avem inclusiv Dj, lumea va fi obligată să stea pe scaun, dar se va putea mixa, iar lumea va putea dansa, cumva să retrăiască ceea ce au fost la un moment dat evenimentele în România".

Organizatorii susțin că înainte de fiecare spectacol, tribunele stadionului vor fi dezinfectate.

Biletele la spectacolele care vor fi organizatre pe Cluj Arena au fost puse deja în vânzare. Costă între 25 și 50 de lei - în funcție de eveniment.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO