Clipe de coșmar pentru un taximetrist din Galați. A fost bătut de trei pasageri

Ultima actualizare: 03-12-2019 17:54

Clipe de coșmar pentru un taximetrist de 30 de ani din Galați, care a fost bătut și amenințat cu un pistol de trei tineri care nu au vrut să achite contravaloarea cursei.

Atacatorii l-au bătut crunt pe șofer și după ce i-au rupt un picior au dispărut cu tot cu mașină. Autoturismul a fost descoperit abandonat în Brăila, dar despre făptași nu se știe deocamdată nimic.

Taximetristul le-a povestit polițiștilor că i-a luat pe cei trei tineri de pe o stradă de la marginea Galațiului. Pasagerii voiau să ajungă la un restaurant, iar șoferul a plecat în cursa.

Claudiu Mănescu, Sindicat Taximetriști: „Imediat a fost abordat de acești tineri dacă face cursa până lapriza Dunării. El a zis că da, pe drum au sărit la el la bătaie, el a reușit să-l imobilizeze pe unul dintre ei iar altul i-a dat cu pistolul în cap, i-au rupt piciorul după care au plecat cu mașina. Pur și simplu nu voiau să plătească și căutau scandal.”

Taximetrist, coleg al victimei: „Au avut discuții pe drum. Nu pot să știu ce s-a-ntâmplat, da i-au luat mașina. L-au abandonat unde l-au abandonat cu piciorul rupt. Noi avem un dispozitiv cu GPS care sună-n dispecerat dar n-a apăsat, n-a avut timp”.

Cei trei au dispărut cu tot cu mașină. Cu ultimele puteri, taximetristul rănit a reușit să sune la 112, iar în ajutorul sau au ajuns paramedicii de la ambulanță care i-au acordat primul ajutor și apoi l-au transportat la unitatea de primiri urgențe din Spitalul Județean Galați.

Dr. Dumitru Istvan, Spitalul de Urgență Galați: „Diagnosticul este de politraumatism prin agresiune, un pacient de 30 de ani cu fractură. Va fi supus unei intervenții chirurgicale chiar azi.”

Mașina a fost descoperită abandonată pe o stradă din Brăila, iar polițiștii au reușit să găsească mai multe amprente.

Deocamdată anchetatorii nu au precizat dacă știu identitatea celor trei suspecți.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO