Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată de vineri seară, de la ora 22.00. Anunțul Metrorex

Dată publicare: 26-03-2021 22:15
Dată actualizare: 27-03-2021 09:42


Compania Metrorex a anunţat, vineri seară, că a fost reluată, la ora 22.00, circulaţia trenurilor de metrou „în siguranţă şi conform graficelor obişnuite pe toate magistralele".

 

„Protestul spontan de la metrou a fost suspendat. Astfel, informăm publicul călător, că astăzi, 26.03.2021, începând cu ora 22:00, circulaţia trenurilor de metrou va fi reluată în siguranţă şi conform graficelor obişnuite pe toate magistralele. Dorim pe această cale să prezentăm încă o dată scuze bucureştenilor pentru situaţia întâmpinată la transportul public subteran şi le mulţumim pentru înţelegere", au transmis reprezentanţii Metrorex, puţin după ora 22.00.

Anterior, Prefectura Capitalei a anunţat că, în urma discuţiilor de vineri cu reprezentanţii sindicatelor la metrou, a fost convenită reluarea activităţii la metrou. Un reprezentant al sindicatului liber metrou a afirmat că circulaţia va reîncepe de sâmbătă, deoarece pentru o jumătate de oră nu are rost să mai fie consumată energie pentru a efectua verificări înainte de repunerea în circulaţie.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că reluarea circulaţiei se va face sâmbătă dimineaţă, întrucât este nevoie de câteva ore pentru restabilirea circuitelor.

„Înţeleg că tehnic nu este posibil, oamenii vor ieşi în această seară", a afirmat el.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO