Cine este Gheorghe Vladan, cel care a deschis focul intr-un coafor din Capitala. Declaratia de avere

Ultima actualizare: 12-09-2012 05:50
Cine este Gheorghe Vladan, cel care a deschis focu...
Promo - A intrat intr-un coafor si a impuscat 8 oa...

Cel care a tras cu arma, Gheorghe Vladan, in coaforul din zona complexului Perla a fost prins in cladirea Transelectrica, unde un martor l-a vazut refugiindu-se.

Agentul de politie Gheorghe Vladan, care lucra ca sofer la Centrul medical de diagnostic si tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica

Ministerului Administratiei si Internelor, este cel care a deschis focul asupra sotiei sale, Florina Vladan, si a colegelor de coafor, unde femeia lucra.

Opt persoane au fost impuscate, din care doua au decedat.
La sedinta de bilant a Politiei Romane, chestorul Liviu Popa, a declarat ca se remarca faptul ca in ultimul an nicun atac armat nu a mai avut loc sau asasinat la comanda.

Martorii povestesc ca barbatul si sotia sa erau in divort. "A tras fara sa tina cont de nimic" povestesc martorii.

Din primele informatii, se pare ca arma era cu glont si ca NU era pistolul din dotare.

Agentul de politie Gheorghe Vladan, sofer in cadrul Policlinicii Ministerului Administratiei si Internelor, si-a ucis sotia din gelozie, in atacul sau cazand si victime colaterale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Sotia lui Gheorghe Vladan introdusese actiune de divort la Judecatoria sectorului 4 Bucuresti, primul termen de judecata fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.

Agentul de politie Gheorghe Vladan, care lucra ca sofer la Centrul medical de diagnostic si tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administratiei si Internelor, este cel care a deschis focul asupra sotiei sale, Florina Vladan, si a colegelor de coafor, unde femeia lucra.

Opt persoane au fost impuscate, din care doua au decedat.
Criminalistii s-au deplasat la locul unde s-a deschis focul in coafor de catre un politist, primele date indicand faptul ca acesta a reactionat din razbunare.

Politia a sigilat un autoturism Smart albastru, masina care apare in declaratia de avere a agentului, pe langa un Renault Megane si un Mercedes.

Declaratia de avere: o casa, 3 autoturisme si un credit de 42.000 de euro

Agentul de politie Gheorghe Vladan, cel care a deschis focul intr-un coafor din zona Perla, din Capitala, ucigand doua persoane si ranind alte sase, detinea, impreuna cu sotia, o casa de 180 de metri patrati si trei autoturisme si avea un credit de 42.000 de euro la Bancpost, scadent in 2032. Potrivit unei declaratii de avere din iunie 2011, postata pe site-ul Ministerului Administratiei si Internelor, Gheorghe Vladan mostenise un teren de 800 de metri patrati in Teleorman, iar sotia sa, Florina Vladan, primise ca mostenire 4 hectare de teren in judetul Prahova, in 2007.

Cei doi soti aveau trei autoturisme: un Mercedes din 1996, un SMART din 2003 si un Renault Megane din 2006. Creditul la Bancpost a fost contractat in 2007. Conform aceleiasi declaratii de avere, in 2010 Gheorghe Vladan a realizat un venit anual de 20.000 de lei, iar sotia sa Florina a incasat de la SC Igiena 12.000 de lei si alti 9.357 de lei pentru servicii de coafura ca persoana fizica autorizata. Cei doi au si un fiu, care la acel moment era student.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO