Razboi Gigi Becali-CNCD. Europarlamentarul, reclamat la Parchet pentru circul "Na, discriminare!"


Ultimul update: Marti 07 August 2012 23:26
Data publicarii: Miercuri 18 Aprilie 2012 19:02
Categorie: Stiri actuale

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii ii declara razboi lui George Becali, dupa ce euro-parlamentarul a rupt in bucati o citatie si a calcat in picioare CD-ul primit din partea institutiei.

Suspectat de instigare la subminarea autoritatii de stat, dar si de ofensa adusa autoritatii, Becali va fi reclamat la Parchet printr-o plangere penala.

"Chiar au tupeu", raspunde Becali, care le transmite celor din Consiliu ca aceeasi soarta o vor avea toate actele primite de la aceasta institutie.

Accesul de furie pe care finantatorul Stelei l-a avut chiar in momentele de dinaintea achitarii in dosarul Valiza nu a trecut neobservat la Consiliul National pentru combaterea Discriminarii.

Becali este ferm convins ca este victima unei razbunari politice venite din partea liderilor UDMR.

Pentru europarlamentarul din Pipera riscul sa fie vizat de o plangere penala nu inseamna nimic. Spune ca este dreptul lui de a rupe orice document ii este adresat.

Din 2007 pana astazi, impotriva lui George Becali au fost depuse 17 reclamatii la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii.

In sapte dintre ele a fost amendat si a platit. Ultimele doua sunt facute de doi patroni din fotbalul romanesc: Nicolae Badea de la Dinamo si Arpad Paszkany de la CFR Cluj.

In ambele situatii, consilierii CNCD vor lua o decizie in maximum trei saptamani. Cea mai mare amenda pe care o poate acorda institutia ajunge la 6.000 de lei.

Becali, dupa sentinta in dosarul Valiza: In tara mea, Satan nu are putere mai multa decat Hristos
Gigi Becali ramane cu marca Steaua. Decizia nu este definitiva
Gigi Becali a fost achitat in dosarul
VIDEO PROTVPLUS.RO