Cele mai narcisiste 3 zodii. Cine sunt persoanele obsedate de ele însele

Narcisisti
Shutterstock

În lumea astrologiei există anumite semne zodiacale care se remarcă prin narcisismul lor pronunțat. 

Să vedem care sunt cei mai mari narcisiști printre toate semnele zodiacale și va deveni imediat evident de ce o relație cu ei nu este niciodată ușoară.

Deși aceste persoane sunt fermecătoare la început, veți realiza în cele din urmă că în centrul interesului lor se află doar în ei înșiși. Când priviți dincolo de suprafață veți descoperi că sunt reci, înșelători și dispuși să folosească orice metodă pentru a-și atinge scopurile. Relația voastră poate deveni rapid toxică.

Astrologia vă poate ajuta să identificați "semnale de avertizare". Vă prezentăm cele trei semne cele mai narcisiste, de la ușor vanitoase la complet obsedate de sine, scrie City Magazine.

Capricorn - ambițios și nemilos

Capricornii sunt cunoscuți pentru ambiția lor neclintită și curajul de a-și atinge obiectivele. Cu toate acestea, uneori acest lucru înseamnă că nu se uită la ceilalți și îi calcă în picioare pe drumul către succes. Capricornii pot deveni indivizi aroganți care se simt îndreptățiți să dețină puterea, indiferent dacă au câștigat-o sau nu.

Deși unii Capricorni sunt lideri inspiraționali care îi încurajează pe ceilalți, există și aceia care îi calcă în picioare pe toți în calea lor către succes. Cu toate acestea, când își ating scopul, își dau seama că succesul nu este atât de dulce după ce au ars toate podurile în urma lor.

Leu - nevoia de atenție și admirație

Leii sunt cunoscuți pentru drama, intensitatea și stilul lor. Cu toate acestea, când sunt dezechilibrați, pot aluneca ușor în obsesia pentru nevoia de atenție și autoindulgență excesivă.

Cu farmecul și magnetismul lor natural îi pot atrage pe alții în relații care cer timp, atenție și admirație constantă. Leii au adesea talentul de a exploata alte persoane în favoarea lor, apoi îi resping odată ce și-au atins scopul.

Deși narcisismul lor poate fi evident la suprafață, acesta provine dintr-un loc mai profund în care Leii doar doresc să fie apreciați și recunoscuți.

Berbec - narcisism pentru a-și menține independența

Printre toate semnele zodiacale, Berbecul se remarcă ca unul dintre cei mai narcisiști. Obsesia lor de sine este evidentă în modul în care se concentrează asupra menținerii proprii independențe.

Narcisismul lor servește ca un mecanism de protecție care le permite să rămână sănătoși și autonomi. Scopul lor principal este de a obține independență completă. Să se bazeze prea mult pe alte persoane este perceput ca un obstacol.

Cu toate acestea, acest narcisism puternic aduce și probleme. Berbecii folosesc adesea independența lor ca pe o armă, ceea ce poate duce la egoism și lipsă de empatie față de ceilalți.

Articol recomandat de sport.ro
Gică Hagi a dat lovitura! Americanii anunță suma uriașă încasată de "Rege"
Gică Hagi a dat lovitura! Americanii anunță suma uriașă încasată de "Rege"
Citește și...
Kanye West are ceas de 180.000 dolari cu propria fata pe el!
Kanye West are ceas de 180.000 dolari cu propria fata pe el!

Toata lumea stie ca rapperul este un tip foarte narcisist care crede ca e absolut special si de neegalat.

Recomandări
Încercarea lui Cherecheş de anulare a condamnării prin strămutarea dosarului, respinsă de ÎCCJ. Decizia este definitivă
Încercarea lui Cherecheş de anulare a condamnării prin strămutarea dosarului, respinsă de ÎCCJ. Decizia este definitivă

Cererea de strămutare a dosarului lui Cătălin Cherecheş, fostul primar din Baia Mare, condamnat la o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru luarea de mită în formă continuată, a fost respinsă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ministerul Muncii anunţă că va implementa, de la 1 ianuarie 2024, Venitul Minim de Incluziune: Ce este și cum se aplică
Ministerul Muncii anunţă că va implementa, de la 1 ianuarie 2024, Venitul Minim de Incluziune: Ce este și cum se aplică

Ministerul Muncii anunţă că va implementa, de la 1 ianuarie 2024, prin Agenţia Naţională de Plăţi şi Inspecţie Socială, împreună cu Banca Mondială şi cu sprijinul autorităţilor locale din întreaga ţară, Venitul Minim de Incluziune. 

Percheziţii DNA la sediul Direcţiei Generale Antifraudă din Capitală
Percheziţii DNA la sediul Direcţiei Generale Antifraudă din Capitală

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii în mai multe locaţii, printre care şi la sediul Direcţiei Generale Antifraudă din Capitală.