Cei mai de succes antreprenori romani, premiati la o gala din Capitala. Cine este marele castigator

13-11-2014 08:20


Cei mai de succes antreprenori din tara au fost premiati miercuri seara, la o gala organizata la un hotel de lux din Capitala.

Marele castigator este Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom, care a inventat primul scanner de avioane din lume.

De asemenea, el a castigat de doua ori la Salonul de Inventii de la Geneva, cu toate ca politica este sa nu fie premiat de doua ori acelasi inventator.

"Trebuie sa marturisesc ca ne-a fost mai usor sa facem inventiile pe care le-am lansat pe piata decat sa cucerim Geneva in 2009 si aproape inca si mai greu s-o cucerim din nou in 2013", a declarat acesta.

Astfel, Mircea Tudor a intrat in finala mondiala pentru "Oscarul Antreprenorilor", ce va avea loc in luna iunie a anului viitor, la Monte Carlo. Acolo va concura cu premianti din alte 59 de tari.

Programul Antreprenorul Anului a inceput in 1986, in Statele Unite , iar aseara a fost pentru prima oara cand s-a tinut si la noi aceasta competitie.

Patruzeci de oameni de afaceri s-au inscris, iar in finala au ramas doar 12 concurenti, care conduc companii lider in sectoarele in care activeaza.

Premiati au fost, printre altii, si antreprenorul cu afacerea cu cel mai mare potential de crestere, dar si cel mai valoros antreprenor social.

VIDEO PROTVPLUS.RO