Tatăl fetiţei care a ars de vie în rulotă mistuită de flăcări se zbate între viaţă şi moarte

Ultima actualizare: 11-09-2017 15:56

Bărbatul care se află la volanul rulotei mistuite de flăcări, duminică seară, în staţiunea Mamaia, şi a cărui fetiţă de 6 ani a ars de vie, se zbate între viaţă şi moarte.

El este internat la Bucureşti şi are arsuri pe 90% din suprafaţă corpului. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Soţia lui este şi ea într-un spital din Capitală, dar starea ei este ceva mai bună. Între timp, la Constanţa, procurorii încearcă să afle cine se face vinovat de această tragedie înfiorătoare.

Barbatul de 36 de ani se afla la terapie intensive la Spitalul
"Bagdasar Arseni" din Capitala, este ventilat mecanic si are arsuri severe pe aproape toata suprafata corpului. La fel de grave sunt si arsurile de la nivelul cailor respiratorii.

Martorii povestesc ca barbatul a iesit cu hainele arzand din rulota incercand sa-si salveze copiii. El a reușit însă să-l scoată de acolo doar pe fiul său de 7 ani, însa celălalt copil, o fetiță cu un an mai mică, a ars de vie.

Sotia lui este ceva mai bine, are arsuri pe 25% din suprafata corpului, iar baietelul de 7 ani care a scapat cu viata a fost deja externat. El se afla acum in grija bunicilor.

Acum, la Constanta, procurorii asteapta rezultatul expertizei tehnice facute la auto-rulota dar si concluziile specialistilor de la ISU. Inca nu se stie de la ce a pornit focul, dar anchetatorii au descoperit că rulota în care a murit fetiţa de şase ani era modificată de proprietari cu echipamente alimentate, cel mai probabil, cu GPL.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO