Inca o arestare in cazul sectei "Cercul", care obliga studente sa se prostitueze. Femeia se ascundea in Germania

25-10-2016 12:56

Inca o arestare in cazul sectei "Cercul", din judetul Mures, in care mai multe studente au fost sechestrate si obligate sa se prostitueze.

Angajata Universitatii de Arte din Targu Mures, cea care racola tinerele, a ajuns pe mana procurorilor dupa ce in ultima perioada se ascunsese in Germania. Acesta a fost arestata pentru 30 de zile imediat dupa ce s-a intors din strainatate.

Femeia, Kelemen Ana, cunoscuta drept Nusa, a fost cea
care timp de mai multi ani a reusit sa convinga fete tinere, studente, sa se alature sectei conduse de Sebastian Apostolache.

Mai apoi, acestea erau sechestrate, infomatete si obligate sa intretina raporturi sexale cu individul. Mai mult, femeia s-a folosit si de fiica ei care avea 11 ani, a introdus-o in grupare si a obligat-o sa participe la orgiile organizate de Apostolache.

Femeia era angajata al Universitatii de Arte din Tragu Mures, pe post de machieuza. Sebastian Apostolache, in varsta de 60 de ani, a fost arestat impreuna cu alte trei colaboratore in urma cu o luna.

Nusa se ascundea insa in Germania, iar abia cand s-a intors acasa a ajuns pe mana procurorilor. Femeia este acum cercetata pentru trafic de persoane si trafic de minori.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO