Ce s-a intamplat cu profesoara de engleza din Vaslui, care abia leaga doua fraze, la 4 luni dupa momentul "Hello... Kitty!"

Ultimul update: Joi 19 Noiembrie 2015 06:56
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015 10:40
Categorie: Romania, te iubesc!

Cazul profesoarei de engleza din Hreasca a devenit viral pe Internet, ca o proba a "excelentei" sistemului de invatamant romanesc. Ce s-a intamplat insa cu "eroina" acestui caz?

Diana Patriche preda engleza la clasele I-IV la scoala primara din Hreasca. A devenit faimoasa pe Internet drept profesoara “Hello... Kitty”, dar si alte momente au ramas memorabile. De poilda, la intrebarea “Cati copii aveti in clasa”, a raspuns “Twenty children in four class si fifteen intr-a doua, first class”.

Emisiunea integrala o puteti vedea aici

Tanara profesoara are diplome, a trecut examenele iar in prezent legea nu permite inlaturarea ei de la catedra, deoarece posturile vacante trebuie „ocupate cu cineva”, spun reprezentantii Inspectoratului Scolar. „Nu putem exclude materiile din programa copiilor pentru ca nu avem cadre didactice”

In loc sa fie un semnal de alarma pentru sefii de la judet, dupa prezentarea reportajului in campania Stirilor ProTV"Fara carte, fara viitor" Diana Patriche a obtinut un post si mai bun. A reusit sa primeasca catedra de limba engleza pentru clasele V-VIII din comuna Coroiesti. Cu norma intreaga, de data asta. Practic, nu mai este nevoita sa faca naveta la Hreasca sa le predea elevilor din clasele mici. Doar directoarea scolii comunale si-a pierdut functia de conducere.

 

Nu stie cand sa scrie
Nu stie cand sa scrie "neam" si "ne-am", iar la mobil are soneria "Wiggle". Invatatorul care se considera pedepsit la scoala
Anamaria Effler
România, te iubesc: Emisiunea integrală din 23 decembrie 2018
Un român lucrează de mai bine de 10 ani pentru guvernul britanic. Cine este Adrian Pascu
Românul care a rescris teatrul de avangardă din America. “Fac teatru pentru speranță”
Un artist uriaş care i-a fost model şi inspiraţie. Povestea lui Serge Celebidachi
Anamaria Effler, laureată a Nobel: “E mai ușor la fizică decât să îți iasă sarmalele"
Parfumul ei a luat marele premiu în 2016. Mădălina Stoica, despre aroma României
sergiu biris
Antreprenorul Sergiu Biriș explică ”de ce nu ajung oamenii milionari”