Ce s-a intamplat cu profesoara de engleza din Vaslui, care abia leaga doua fraze, la 4 luni dupa momentul "Hello... Kitty!"

Ultimul update: Joi 19 Noiembrie 2015 06:56
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015 10:40
Categorie: Romania, te iubesc!

Cazul profesoarei de engleza din Hreasca a devenit viral pe Internet, ca o proba a "excelentei" sistemului de invatamant romanesc. Ce s-a intamplat insa cu "eroina" acestui caz?

Diana Patriche preda engleza la clasele I-IV la scoala primara din Hreasca. A devenit faimoasa pe Internet drept profesoara “Hello... Kitty”, dar si alte momente au ramas memorabile. De poilda, la intrebarea “Cati copii aveti in clasa”, a raspuns “Twenty children in four class si fifteen intr-a doua, first class”.

Emisiunea integrala o puteti vedea aici

Tanara profesoara are diplome, a trecut examenele iar in prezent legea nu permite inlaturarea ei de la catedra, deoarece posturile vacante trebuie „ocupate cu cineva”, spun reprezentantii Inspectoratului Scolar. „Nu putem exclude materiile din programa copiilor pentru ca nu avem cadre didactice”

In loc sa fie un semnal de alarma pentru sefii de la judet, dupa prezentarea reportajului in campania Stirilor ProTV"Fara carte, fara viitor" Diana Patriche a obtinut un post si mai bun. A reusit sa primeasca catedra de limba engleza pentru clasele V-VIII din comuna Coroiesti. Cu norma intreaga, de data asta. Practic, nu mai este nevoita sa faca naveta la Hreasca sa le predea elevilor din clasele mici. Doar directoarea scolii comunale si-a pierdut functia de conducere.

 

Nu stie cand sa scrie
Nu stie cand sa scrie "neam" si "ne-am", iar la mobil are soneria "Wiggle". Invatatorul care se considera pedepsit la scoala
romance Italia
România, te iubesc. Sindromul Italia. Emisiunea integrală, 23 septembrie 2018
Poveștile cutremurătoare ale româncelor plecate să aibă grijă de bătrânii Italiei
România, te iubesc. Un munte de prostie. Emisiunea integrală, 16 septembrie 2018
Un munte de prostie, partea III. Cum arată apa pe care o beau turiștii în Rânca şi cine sunt cei care au pus mâna pe teren
Un munte de prostie, partea II. Cum îşi bat joc autorităţile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume
Un munte de prostie, partea I. Rânca, colțul de rai distrus de oameni care au construit aici fiecare după cum l-a tăiat capul
alex dima
Duminică, ora 18:00: noul sezon România, te iubesc! Anchete de excepție și reportaje emoționante