Ce s-a intamplat cu profesoara de engleza din Vaslui, care abia leaga doua fraze, la 4 luni dupa momentul "Hello... Kitty!"

Ultimul update: Joi 19 Noiembrie 2015 06:56
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015 10:40
Categorie: Romania, te iubesc!

Cazul profesoarei de engleza din Hreasca a devenit viral pe Internet, ca o proba a "excelentei" sistemului de invatamant romanesc. Ce s-a intamplat insa cu "eroina" acestui caz?

Diana Patriche preda engleza la clasele I-IV la scoala primara din Hreasca. A devenit faimoasa pe Internet drept profesoara “Hello... Kitty”, dar si alte momente au ramas memorabile. De poilda, la intrebarea “Cati copii aveti in clasa”, a raspuns “Twenty children in four class si fifteen intr-a doua, first class”.

Emisiunea integrala o puteti vedea aici

Tanara profesoara are diplome, a trecut examenele iar in prezent legea nu permite inlaturarea ei de la catedra, deoarece posturile vacante trebuie „ocupate cu cineva”, spun reprezentantii Inspectoratului Scolar. „Nu putem exclude materiile din programa copiilor pentru ca nu avem cadre didactice”

In loc sa fie un semnal de alarma pentru sefii de la judet, dupa prezentarea reportajului in campania Stirilor ProTV"Fara carte, fara viitor" Diana Patriche a obtinut un post si mai bun. A reusit sa primeasca catedra de limba engleza pentru clasele V-VIII din comuna Coroiesti. Cu norma intreaga, de data asta. Practic, nu mai este nevoita sa faca naveta la Hreasca sa le predea elevilor din clasele mici. Doar directoarea scolii comunale si-a pierdut functia de conducere.

 

Nu stie cand sa scrie
Nu stie cand sa scrie "neam" si "ne-am", iar la mobil are soneria "Wiggle". Invatatorul care se considera pedepsit la scoala
MAREA DEFRIŞARE
România, te iubesc: ”MAREA DEFRIŞARE”. Emisiunea integrală din 11 noiembrie 2018
Cum trec miile de camioane încărcate cu lemn tăiat ilegal prin sate și oraşe fără ca autorităţile să ia măsuri
Politicienii, principalii responsabili pentru tăierile masive din păduri: Furturile de lemne sunt girate de autorități
Aplicaţia "Inspectorul pădurii", care a reprezentat pentru pădurile noastre o adevărată gură de oxigen, blocată de guvernanţi
Sunt organizați în rețele și câștigă milioane de euro. Hoţii care taie pădurile României s-au adaptat
Jaf pe zeci de mii de hectare de pădure. Zona în care munți întregi au rămas fără copaci
romania te iubesc, paduri, arges
Jaful de care știe toată lumea, dar sancțiunile sunt inexistente: ”Arborii au fost atacați de insecte”