Ce "cadou" a primit directorul Apa Prod Deva de Mos Nicolae, de la locuitorii furiosi: "Sa vada si el cum e"

Ultima actualizare: 10-12-2014 06:59

Un cadou mai putin obisnuit a capatat directorul Apa Prod, din judetul Hunedoara. Trimisul mosului a fost chiar edilul municipiului Brad.

Doua perechi de cizme pline de noroi si cateva nuieluse au fost darurile trimise de cetatenii din Brad, unde Apa Prod executa lucrari de modernizare.

Ca sa vada ce indura zilnic, oamenii au pus langa nuiele si o crema de pantofi cu perie, sa le lustruiasca el pantofii: "Este binecunoscut faptul ca de mos Nicolae trebuie sa ai papucii facuti si cam asa arata cizmulitele unui copil de pe cateva strazi din municipiul Brad."

 

Exasperat de felul in care firma contractoare isi executa lucrarile, primarul municipiului Brad din judetul Hunedoara s-a hotarat sa-i faca o vizita directorului de la Apaprod.

 

Pe langa ghetutele "curate" a primit din partea persoanelor care stau in zona si un bonus: doua nuieluse.

 

Victor Arion, director Apa Prod: "Noi, ca beneficiar, putem ca sa amendam in fiecare zi cu 4.000 RON aceasta societate ca nu-si respecta graficele de lucru si, pana la coada, daca lucrurile nu se vor rezolva i-am cerut inginerului sa-mi faca sesizarea astfel incat sa pot rezilia acest contract."

Lucrarile de reabilitare au inceput de mai bine de cateva luni, dar nu se vede niciun progres, sustin cetatenii. Mai mult, odata cu aparitia ploii, situatia s-a inrautatit.

Alina Schiop, locuitor in zona cu noroi: "Nici macar in anii copilariei nu erau asa. Copiii care merg la scoala, cand ajung in clasa, sunt sub orice critica."

Florin Cazacu, Primar Brad: "Data viitoare ii aduc o basculanta cu noroi si o vars in fata sediului Apaprod, sa treaca pe un asemena drum si el spre biroul lui."

Apa Prod Deva se ocupa de extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa in judetul Hunedoara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO