Ce avere are fostul șef Unifarm, acuzat de DNA că a cerut mită 760.000 de euro

Ultima actualizare: 24-06-2020 17:13
Ionel Eugen Adrian
Inquam Photos/ Octav Ganea

Directorul Unifarm acuzat de procurorii DNA că a cerut mită 760.000 de euro pentru atribuirea unui contract de achiziție de echipamente de protecție, trăiește din salariul de la Unifarm și din veniturile de membru al unor consilii de administrație.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, publicate pe site-ul Companiei Naționale Unifarm în iunie 2017, Adrian Ionel nu deține nicio proprietate și nici depozite bancare.


Cu toate că are obligația legală să își depună anual declarația de avere, ultima declarație de avere publică a lui Adrian Ionel datează de acum 3 ani, din iunie 2017.

Potrivit documentului, veniturile lui Adrian Ionel în anul 2016 - perioada acoperită de declarația de avere - au arătat astfel:


• 44.528 de lei - remunerație primită în calitate de președinte al Consiliului de Administrație al Unifarm
• 49.333 de lei - salariul aferent funcției de director general al Unifarm
• 25.580 de lei - remunerație primită în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Unifarm
• 86.716 lei - salariul aferent funcției de director general al Institutului Cantacuzino
• 3.871 de lei - remunerație primită în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Institutului Național de Cercetare -Dezvoltare pentru Metale Neferoase și Rare
• 3.048 lei - remunerație primită în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Institutului Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiație.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO