Cazul pacientei arse la Floreasca. Trei asistente, audiate de anchetatori


Ultimul update: Luni 13 Ianuarie 2020 14:56
Data publicarii: Luni 13 Ianuarie 2020 13:47
Categorie: Stiri actuale

La Poliţia Capitalei continuă audierile în ancheta legată de moartea pacientei care a suferit arsuri pe masa de operaţie, la Spitalul Floreasca.

Trei asistente au fost chemate să de-a declarații despre momentele de panică de atunci şi despre tot ce ştiu ele că s-a petrecut.

Cele trei asistente refuză se vorbească, deocamdată, public despre ce s-a întâmplat în sala de operaţie de la Spitalul Floreasca, pentru că ancheta este în curs. Probabil aceasta este strategia celor care le-au consiliat. De altfel, una dintre femei a venit însoţită de doi avocaţi, însă preţ de câteva ore le-au vorbit anchetatorilor despre fiecare moment în parte.

Momentele descrise de asistente sunt îngrozitoare. Este vorba despre acele momente de panică, mai ales cel în care bisturiul electric a provocat acel arc electric, care a dus la incendiera pacientei de 66 de ani, dar şi modul în care au reacţionat ele şi colegii lor în când li s-a cerut să stropească pacienta cuprinsă de flăcări cu apă.

Toate aceste detalii au fost repuse pe tapet în timpul audierilor și rămâne de văzut în ce măsură aceste detalii, oferite de martorele audiate astăzi, vor avea o importanţă covârşitoare în finalitatea investigaţiei. Sunt vizate cel puţin deocamdată suspiciuni de ucidere din culpă, pentru că în urma acestui acest incident pacienta şi a pierdut viaţa.

Aceste detalii îi vor ajuta pe anchetatori să spună dacă există sau nu vreo culpă din partea celor implicaţi, atâta în faza premergătoare intervenţiei chirugicale, cea care a adus la producerea incendiului, cât și în ceea ce s-a întâmplat ulterior.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47