Caz uluitor în Suceava. Vârsta șoferului care a spulberat mașina de poliție ce îl urmărea


Ultimul update: Joi 21 Februarie 2019 17:55
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019 12:43
Categorie: Stiri actuale

Un poliţist a fost rănit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un şofer fugar. Anchetatorii au rămas surprinşi când au aflat că autorul accidentului rutier este un copil de doar 14 ani, care a fugit după ce a abandonat maşina distrusă

Poliţiştii au reuşit totuşi să reţină doi adolescenţi de 16 ani, aflaţi în vehicul, care le-au povestit totul. Tânărul este căutat în continuare.

Urmărire cu peripeţii pe străzile din Rădăuţi, judeţul Suceava. Un poliţist a fost rănit, iar maşina pe care o conducea a fost grav avariată, în timp ce colegii lui urmăreau un şofer care acroşase un autoturism, fără să oprească după accident.

Poliţistul aflat în autospeciala chemată să-i taie calea şoferului a fost rănit la umăr, după ce fugarul a intrat în plin în maşina lui şi s-a oprit într-un stâlp.

Poliţiştii au reuşit, totuşi, să-l reţină pe unul dintre pasageri, în vârstă de 16 ani. Acesta le-a mărturisit că alături de el mai era un prieten, tot de 16 ani, iar la volan se afla un băiat de doar... 14 ani.

Oamenii legii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Momentul în care un polițist oprește traficul pentru ca un câine șchiop să treacă strada
Polițist rănit în timul unei urmăriri. Un fugar a intrat în mașina lui
VIDEO PROTVPLUS.RO