Caz socant in Ilfov. Tanar de 23 de ani banuit ca ar fi violat, in cimitir, o femeie abia ingropata

Ultima actualizare: 19-06-2016 07:48

Anchetatorii au gasit probele ADN ale suspectului la fata locului si au emis pe numele sau ordonanta de retinere, pentru 24 de ore.

Tanarul locuieste in comuna Chitila si, pentru ca deseori ii ajuta la treaba pe groparii unuia dintre cimitire, cunostea foarte bine locul. In felul acesta afla de fiecare data cine murea si unde era inmormantat.

Incredibil este ca, in luna aprilie, dupa ce si-a ajutat colegii sa inmormanteze o femeie de 92 de ani, seara s-a intors in cimitir cu un plan sinistru.

Fiul femeii a aflat de intamplare a doua zi, cand a fost anuntat ca cineva a umblat la mormant. A dat cripta la o parte si a ramas socat cand a vazut trupul mamei sale profanat.

Barbatul a anuntat imediat politia, iar criminalistii au adunat mai multe probe de la fata locului. La aproape doua luni de la intamplare l-au ridicat si pe suspect din acelasi cimitir. Probele ADN le-au confirmat banuielile anchetatorilor.

Acesta nu este singurul caz in care se pare ca suspectul a actionat. La cateva zile distanta de la primul viol, a dat atacul la un alt mormant. Numai ca - in groapa - a gasit un barbat, pe care, spun oamenii, l-ar fi jefuit.

Tanarul in varsta de 23 de ani a fost retinut de politisti si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Totodata, va fi suspus si unei expertize psihiatrice.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO