Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Larisa Iordache au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis pentru performantele lor


Ultimul update: Sambata 29 Aprilie 2017 07:09
Data publicarii: Miercuri 26 Aprilie 2017 12:04
Categorie: Stiri actuale
Marian Dragulescu

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe sportivii romani medaliati la Campionatele Europene de Gimnastica de la Cluj, "in semn de inalta apreciere pentru rezultatele remarcabile obtinute".

Astfel, Catalina Ponor si Marian Dragulescu au fost decorati cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Ofiter, iar Larisa Iordache cu Ordinul „Meritul Sportiv”, Clasa a III-a, cu o bareta.

"Cu acest prilej, Presedintele Romaniei felicita sportivii pentru rezultatele deosebite obtinute la competitia europeana.

De asemenea, Presedintele Klaus Iohannis apreciaza performantele exceptionale inregistrate pe parcursul carierei, precum si modul onorabil in care ei reprezinta Romania. Prin munca, determinarea si perseveranta de care au dat dovada, cei trei sportivi au adus inca o data recunoastere internationala gimnasticii romanesti.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, ii asigura pe sportivii romani de sprijin neconditionat si ii incurajeaza sa ramana la fel de consecventi si competitivi." - se arata in comunicatul de presa al Administratiei Prezidentiale.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO