Catalin R. Tanase, Tudor Chirila si Ilie Nastase au acceptat provocarea "Ice Bucket Challenge". Pe cine au provocat

Ultima actualizare: 26-08-2014 07:04

Tudor Chirila si Ilie Nastase au acceptat imediat provocarea lansata de directorul general al ProTV, Aleksandras Cesnavicius, si s-au alaturat campaniei umanitare "Ice Bucket Challenge".

Au donat bani pentru cercetarea in domeniul screlozei laterale amiotrofice si si-au turnat pe cap deja celebra galeata plina cu apa si gheata.

Si Loredana a anuntat ca accepta stafeta care i-a fost predata, in direct, de vedeta Stirilor ProTV, Andreea Esca. Le-a pregatit o surpriza aradenilor pe care ii asteapta la un concert la strandul orasului.

Catalin Radu Tanase si Iv cel Naiv, un poet misterios care a cucerit internetul cu versurile sale, i-au acceptat deja provocarea.

Andreea Esca: "Am facut deja donatia si inainte sa duc gestul pana la capat in felul in care mi-a sugerat fiica mea, Alexia, ii provoc pe Catalin Radu Tanase, Loredana, si Iv Cel Naiv."

Andreea Esca le-a oferit telespectatorilor o surpriza uriasa. Proba galetii cu apa si gheata a avut loc in direct, la finalul Stirilor de la ora 19.00.

Si cum cei nominalizati au avut la dispozitie doar 24 de ore ca sa-i raspunda, toti s-au grabit. Catalin Radu Tanase a facut o donatie pe site-ul www.alsa.org si a provocat la randul sau alte trei persoane sa preia lantul de fapte bune.

"O tanara de 16 ani voia sa faca asta, dar boala nu a lasat-o asa ca o fac eu pentru ea. Si provoc pe Ion Tiriac, Nadia Comaneci si Florin Piersic", a spus Catalin.

Provocarea Andreei a fost acceptata si de Iv cel Naiv, un enigmatic poet roman, care desi a publicat pana acum 3 carti e total necunoscut publicului. A cucerit internetul cu versurile sale, dar nimeni nu stie cine e. Nu si-a desconspirat identitatea nici cu aceasta ocazie.

Aflata la Arad unde sustine un concert, Loredana a anuntat ca va prelua stafeta la sfarsitul spectacolului.

Tot vineri a trecut de dura proba a galetii cu gheata si directorul general al ProTV, Aleksandras Cesnavicius. I-au raspuns neintarziat Tudor Chirila si nonconformistul Ilie Nastase.

"Am acceptat invitatia CEO-ului ProTv si am donat pentru cauza asta, dar si pentru bursa de fericire. Ii provoc la randul meu pe Corneliu Porumboiu si pe violonistul Alexandru Tomescu", a precizat Tudor.

Doar in ultimele 24 de ore s-au strans inca 20 de miloane de dolari pentru cercetare in domeniul sclerozei laterale amiotrofice. Intreaga lume pare ca s-a unit in aceste zile pentru un ideal nobil.

Pana acum au donat bani peste un milion de oameni, bogati ori mai putin bogati, dar toti cu suflet mare. S-au strans peste 62,5 de milioane de dolari. Ar fi minunat ca efortul si bunatatea acestor oameni sa fie in final rasplatite prin gasirea unui tratament pentru cumplita boala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!