Casa părintească a Laurei Lavric, distrusă de un incendiu

23-09-2018 16:00


Casa părintească a cântăreței de muzică populară Laura Lavric a fost distrusă într-un incendiu în noaptea de sâmbătă spre duminică. Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la un cablu defect.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de sâmbătă spre duminică la un incendiu izbucnit la o locuinţă din satul Costişa, comuna Frătăuţii Noi. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Rădăuţi, dar şi lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din trei localităţi, în total şapte autospeciale intervenind pentru stingerea incendiului, informează News.ro.

Flăcările au distrus casa de locuit, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, o magazie de lemne, pe 20 de metri pătraţi, un depozit de furaje şi un adăpost de animale. De asemenea, au mai ars patru tone de furaje, două tone de lemne de foc şi bunuri casnice.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil focul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, produs în magazia de lemne. Nu au existat persoane rănite. Totodată, echipele de intervenţie au reuşit să salveze două locuinţe învecinate.

Conform presei locale, locuinţa distrusă în incendiu este casa părintească a cântăreţei de muzică populară Laura Lavric.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO