Care e principala ipoteza a anchetatorilor in cazul Dan Condrea. Procurorul general: "Nu e vorba de niciun omor"

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
Ancheta Dan Condrea

 Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca in cazul lui Dan Condrea exista suspiciunea ca ar fi sinucidere.

"Nu e vorba de niciun omor, exista o suspiciune ca, intr-adevar, ar fi o sinucidere, insa urmeaza a se clarifica dupa administrarea probatiunii - dupa circumstantele in care s-au intamplat lucrurile, modul in care a circulat persoana respectiva pe sosea, de mai multe ori, in zona aceea", a spus Lazar, marti, la sediul CSM.

El a precizat ca procurorii ii audiaza pe toti martorii identificati pentru a clarifica circumstantele in care s-a produs accidentul.

"De asemenea, este in curs o expertiza tehnica, criminalistica, ce urmeaza sa clarifice modul in care s-a produs accidentul, circumstantele si asa mai departe", a aratat Lazar.

Despre cazul Hexi Pharma, procurorul general a afirmat ca exista persoane vatamate care au mai primit astfel de solutii diluate si se continua investigatia.

"Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor. Procurorul ia mereu toate masurile pentru a se asigura de recuperarea prejudiciului. Din pacate, cei care comit astfel de fapte, mereu comit faptele inainte ca ei (procurorii - n.r.) sa ia masurile. As vrea sa se inteleaga ca procurorul nu ia masuri arbitrare, ci cand are toate probele pentru a nu leza drepturile fundamentale ale celor cercetati", a adaugat Lazar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO