Carambol cu cinci maşini pe A2. S-au format cozi în sensul spre litoral

Dată publicare: 18-07-2020 07:42
Dată actualizare: 18-07-2020 07:49


Autostrada Soarelui

Cinci mașini s-au ciocnit, sâmbătă dimineață, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre litoral, în zona localităţii Drajna, traficul fiind îngreunat.

 

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 103+500 de metri, în zona localităţii Drajna, după ce s-a produs un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme. Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă.

Totodată, sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov, scrie News.ro.

Sâmbătă dimineaţă, circulaţia este restricţionată pe DJ 672C, la kilometrul 32, în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Totodată, Centrul Infotrafic a amintit că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO