Carambol cu 4 mașini într-o intersecţie din Capitală. Cum s-a produs accidentul

Ultima actualizare: 17-03-2019 10:36

A fost carambol, sâmbătă seară, într-o intersecţie din sectorul 6 al Capitalei. Patru maşini s-au lovit după ce un şofer ar fi forţat culoarea galbenă a semaforului.

Acesta susţine însă că a trecut regulamentar, dar a fost lovit de o altă maşină, care l-a aruncat pe ”zebră” şi în alte două autoturisme. A fost rănit şi un tânăr aflat pe trecerea de pietoni în momentul producerii accidentului.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, într-o intersecţie intens circulată din sectorul 6 al Capitalei. Şoferul autoturismului de teren susţine că a respectat culoarea semaforului.

"Era verde, în timp ce am trecut s-a făcut portocaliu. Eram pe banda a 3-a, prima şi a doua erau aglomerate, am dat semnal, m-am încadrat regulamentar. Cel din partea cealaltă nu mi-a acordat prioritate", spune unul din șoferii implicați.

"Am văzut că s-a pus galben la semaforşi am înaintat încet, încet şi el a venit cu viteză. El susţine că a avut 50 la oră, da nu prea cred", spune un alt șofer.

În urma impactului puternic, autoturismul de teren a fost proiectat pe trecerea de pietoni.

Pietonul, un tânăr de 20 de ani, a fost rănit uşor şi a fost transportat la spitalul Universitar din Capitală. La spital a ajuns şi o altă persoană care se află într-unul dintre autoturismele implicate în accident.

Poliţiştii au venit la faţa locului şi au început măsurătorile pentru a stabili cum s-a petrecut cu exactitate accidentul. În tot acest timp, traficul în intersecţie a fost restricţionat.

Agenţii urmează să verifice şi camerele de supraveghere amplasate în intersecţie. Niciunul dintre şoferi nu băuse alcool înainte să se urce la volan. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO