Captură de cocaină și ecstasy, în Brașov. Polițiștii antidrog supravegheau gruparea de anul trecut

Dată publicare: 12-03-2021 17:08
Dată actualizare: 12-03-2021 17:15


pastile ecstasy

O captură de 4.000 de pastile de ecstasy și peste un kilogram de cocaină au făcut polițiștii antidrog din Brașov. Stupefiantele au fost găsite la mai multe percheziții.

 

Polițiștii au reținut opt persoane, acuzate că fac parte dintr-o grupare de trafic de droguri, iar cantitatea importantă de droguri a fost găsită la perchezițiile din imobilele acestora.

În acest dosar au fost efectuate 17 percheziţii pe raza judeţului Braşov de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, sub coordonarea DIICOT, în urma cărora au fost descoperite aproximativ 3.900 de comprimate de ecstasy şi peste 1 kilogram de cocaină, cu valoare de piaţă de aproximativ 130.000 de euro, precum şi sume de bani în lei şi valută (7.800 de euro şi 10.750 de lei).

„Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna septembrie 2020, mai multe persoane ar fi procurat, ar fi preparat şi ulterior ar fi comercializat, în medii frecventate de tineri, substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Totodată, acestea ar fi comercializat, în municipiul Braşov, droguri de risc şi de mare risc. 11 persoane au fost conduse la sediul DIICOT - ST Braşov şi BCCO Braşov, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, 8 dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore", a precizat DIICOT, citat de Agerpres.

Ulterior, pentru 6 persoane, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, celelalte două persoane urmând a fi prezentate instanţei, cu propunere de arestare preventivă, în cursul zilei de vineri.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO