Bucureștenii au ieșit în parcuri, de Paște: „Îmi place să stau pe iarba verde, să mă relaxez”

08-04-2018 18:46


Încântaţi de primăvară atotstăpânitoare, mulţi bucureşteni au ieşit la amiază în parc, fie la un picnic simbolic, fie să joace volei sau badminton, desculţi în iarbă.

O mare de oameni a invadat cel mai mare parc al Capitalei, cu satisfacţia de a împărtăşi această zi a luminii cu fiinţele iubite.

La prânz erau peste 20 de grade Celsius, aşa că parcurile din Bucureşti au devenit furnicare. După o masă îmbelşugată, mulţi au simţit nevoia să se bucure de razele soarelui pe lângă arborii înfloriţi.

Persoană: „Ne plimbăm.”
Reporter: „După o masă îmbelşugată?”
Persoană: „Da' de unde?! Nici măcar n-am stat la masă, ne-am trezit mai târziu, am mâncat şi acum ne aerisim, ne bucurăm de Paşte, de linişte, de aer. E mai important să stăm la aer şi să ne bucurăm de natură."

Persoană: „Mă mişc pentru că soare. Sunt cu fiică-mea pe aici, e pe role şi pentru că în pricipiu e bine să fim echilobrati. Să şi mâncăm să ne şi mâncăm, dacă se poate să ne mişcăm mai mult."

O altă persoană: „Cum să petrecem?! Foarte simplu, cu copiii, relaxaţi. Văd că-i prieşte vremea de afară. Da, a adormit. Adineauri am fost la un picnic şi acum ne ducem mai departe, înspre casă, ne punem la somnic."

Pe malurile înverzite ale lacului Herăstrău, oamenii şi-au întins paturile pe iarbă. Și cei care s-au aşezat lângă târgul pascal au asistat la un spectacol.

„Îmi place să stau pe iarba verde, să mă relaxez, să mă joc cu copilul şi simt aşa o energie."

Vremea se anunţă frumoasă toată săptămâna, iar de mâine multe muzee şi parcuri de aventuri au programe speciale, special pentru cei care preferă o variantă mai dinamică a vacanţei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO