Bilet de avion, in schimbul unei fotografii. Oferta de nerefuzat a TAROM, valabila pana in octombrie

Dată publicare: 24-09-2015 11:05
Dată actualizare: 27-09-2015 07:29


aeronava TAROM pe aeroport

Cu ocazia “Zilei Libertatii de Miscare”, companiile din Ministerul Transporturilor ofera premii.

Pe 24 septembrie, "Ziua Libertatii de Miscare" le ofera celor care vor sa castige un bilet de avion sa participe la concursul lansat de Ministerul Transoporturilor. Tot ce trebuie este sa faceti sa postati o fotografie cat mai reprezentativa pentru acest eveniment, facuta intr-un mijloc de transport - indiferent ca e tramvai, avion sau tren - iar in schimb puteti castiga diverse premii.

Premiul oferit de TAROM consta intr-un bilet de avion, pe zborurile operate de aeronavele acestei companii, in Europa. Rezervarea si emiterea biletului se va face in Agentia TAROM din Piata Victoriei, iar calatoria poate fi efectuata pana la sfarsitul acestui an, in limita locurilor disponibile.

"Libertatea de miscare si placerea de a calatori sunt in aceeasi masura daruri de pret ale vietii, de care fiecare trebuie sa ne bucuram. Lumea in care traim ar fi mai trista, monotona si statica, daca n-ar exista aceasta libertate de a ne deplasa, de a ne misca, de a calatori, a fiecaruia dintre noi”, spune Christian Heinzmann, director General si CEO TAROM.

In concurs sunt multe alte premii, printre care un bilet de calatorie cu trenul pentru toata Europa de la CFR Calatori, zboruri de prezentare de la Aeroclubul Romaniei, cursuri de fotografie, sau vouchere pentru acces la Salonul VIP al Aeroportului Henri Coanda Bucuresti. Coampania se desfasoara intre 24 septembrie si 26 octombrie iar castigatorii vor fi desemnati pe 27 octombrie. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO