Bebelusul din Brasov ucis de mama, condus pe ultimul drum. Pastorul penticostal da vina pe Diavol

Ultima actualizare: 20-09-2012 10:24
pastor Brasov

Zi cumplit de dureroasa pentru tatal bebelusului de 6 luni din Brasov, ucis chiar de cea care l-a adus pe lume. Copilul nevinovat a fost inmormantat sub ochii plini de lacrimi ai parintelui sau.

Mama, arestata pentru omor deosebit de grav, asteapta sa fie evaluata de medici. Procurorii vor sa afle daca femeia este insarcinata si daca a avut discernamant, atunci cand si-a omorat baiatul. Cei doi soti aveau 7 copii si traiau din ajutoarele primite de la Biserica Penticostala.

Coplesit de durere, tatal si-a dus pruncul de 6 luni la groapa fara sa scoata vreun cuvant. Din partea mamei, nu a fost prezenta la ceremonie nicio ruda. Nici macar bunicii, care sunt foarte afectati de ce s-a intamplat. De altfel si prietenii sunt indurerati ca n-au stiut ce se intampla si n-au putut s-o ajute pe mama.

"Daca am fi stiut ce este in sufletul ei, am fi putut s-o sprijinim. Ea fiind depresiva, tacea, pe noi ne doare foarte rau, a fost un soc, unii au plans, altora li s-a facut rau", a spus un prieten apropiat.

"Acest mare rau care s-a produs de la cel Rau, Raul vine de la cel Rau, adica de la Diavolul", a precizat Daniel Muresan, pastor Biserica Penticostala.

Femeia va fi dusa saptamana viitoare si la un control ginecologic. Se pare ca este insarcinata in luna a cincea. Specialistii spun ca si faptul ca a nascut atat de multi copii intr-un interval atat de scurt i-a afectat psihicul. La 27 de ani, avea deja 7 prunci.

Pastorii penticostali sunt convinsi ca femeia este bolnava psihic si ar trebui mai intai tratata si dupa aceea pedepsita pentru fapta sa oribila. De altfel, si procurorii vor sa afle daca a avut discernamant in momentul in care si-a ucis bebelusul. Ea va fi expertizata la Institutul Mina Minovici din Capitala.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO