Bătrâni bătuți fără milă de un recidivist. Ce sumă le-a furat din locuință


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 13:24
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 12:09
Categorie: Stiri actuale

Doi bătrâni din Harghita au fost atacaţi în casa lor, bătuţi crunt şi jefuiţi, iar tâlharul i-a lăsat fără 30.000 de lei.

Şi mai grav este că una dintre victime a ajuns în comă la spital, iar cealaltă, în stare de şoc, nu a putut da niciun indiciu poliţiştilor despre atacul propriu-zis.

Ca să desluşească lucrurile, anchetatorii s-au desfăşurat în patru judeţe, şi în cele din urmă suspectul, un bărbat de 34 de ani, a fost prins în gara Braşov. 

Suspectul, aflat acum în arestul Poliţiei Harghita, este recidivist. A fost eliberat condiţionat în luna mai a anului trecut, după ce fusese condamnat tot pentru tâlhărie. Pe 19 ianuarie, bărbatul a forţat uşa casei celor doi soţi, din localitatea Cristuru Secuiesc. Ştia că bieţii oameni, de 94, respectiv 85 de ani - nu se pot apăra.

I-a lovit fără milă şi, după ce le-a luat banii, a fugit. Oamenii au agonizat până la ora 10 dimineaţa când fiul lor s-a dus să îi viziteze. L-a găsit inconştient pe bătrân, iar femeia era confuză şi nu-şi mai amintea nimic despre cele întâmplate.

Ancheta a pornit, practic, de la zero. Investigatorii din Harghita, ajutaţi de cei din Braşov, Covasna şi Mureş, au reuşit să contureze un cerc de suspecţi, au făcut 5 percheziţii şi, în cele din urmă l-au prins pe suspect. Individul risca până la 20 de ani de închisoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ce a pățit un recidivist care a vrut să spargă geamul unui studio foto din Brăila
Un recidivist, eliberat mai devreme, a fost arestat după ce i-a rupt maxilarul unui tânăr
VIDEO PROTVPLUS.RO