Bătrână din Dâmbovița, la spital după ce și-a văzut casa cuprinsă de flăcări

Dată publicare: 18-12-2017 12:34
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Incendiu Dambovita

O femeie, în vârstă de 79 de ani, a făcut un atac de panică atunci când a realizat că munca sa de-o viață este curprinsă de flăcări.

Tanti Valeria, în vârstă de 79 de ani, este din Ocnița, Dâmboviță, și a trăit cu spaimă momentul în care flăcările i-au cuprins locuința, însă cel mai tare se temea că banii pe care i-a strâns pentru înmormântare vor arde, scrie Gazeta Dâmboviței.

Femeia locuia singură într-o cămăruță împreună cu întreaga sa agoniseală.

Pompierii s-au grăbit să stingă incendiu, întrucât bătrâna depozita 20 de butelii de gaz și se temeau ca flăcările să nu se extindă și la casele vecine.

Se pare că focul a pornit de la o sobă cu care femeia se încălzea. Probabil jarul a căzut pe covor, ceea ce condus la izbucnirea incendiului.

Imediat după izbucnirea focului, femeia a avut nevoie de îngrijiri de panică, suferind un atac de panică.

Casa a fost distrusă, iar acum bătrâna este nevoită să locuiască cu nora și cu fiul său. În ciuda greutății pe care o are de îndurat, tanti Valeria este bucuroasă că banii săi, strânși pentru înmormântare, nu au fost distruși în totalitate. Aceasta a reușit să stângă suma de 1.100 de lei, bani pe care îi păstra pentru momentul în care se va stinge din viață.

 

Sursa: Gazeta Dâmboviței


VIDEO PROTVPLUS.RO