Bătaie cu furci și topoare în plină pandemie. Bărbat din Vaslui, în stare gravă, cu tendoanele tăiate

Dată publicare: 07-04-2020 14:08
Dată actualizare: 07-04-2020 14:12


Vaslui

Un bărbat de 44 de ani din județul Vaslui a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost atacat de trei indivizi înarmați, în fața unui magazin din comuna Banca, relatează Vremea Nouă.

Scandalul a pornit după ce unul dintre cei trei indivizi, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, și-a amintit că avea un conflict mai vechi cu acesta. Agresorii s-au năpustit asupra bărbatului și i-au secționat o ureche, i-au tăiat tendoanele de la picioare.

Polițiștii sosiți să aplaneze conflictul a nu au putut face față indivizilor înarmați și a fost nevoie de intervenția trupelor speciale.

Victima a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în stare gravă și va avea nevoie de patru luni de spitalizare.

“Cei trei suspecți au vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. Cel mai în vârstă dintre ei se afla într-un conflict mai vechi cu victima de 44 de ani, iar în seara agresiunii, victima a fost lovită cu secure, bâtă și furcă, după cum reiese din declarațiile martorilor. Victima are leziuni grave, conform concluziilor provizorii ale medicului legist, la cap, membrele superioare și superioare, dar și leziuni interne, care necesită 110 – 115 zile de îngrijiri medicale, cel puțin. Cei trei agresori nu își recunosc faptele, ei având alte variante, dar s-au strâns suficiente indicii, privind faptul că ei au comis agresiunea, astfel că s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi, vor fi prezentați la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă, pentru infracțiunea de tentativă de omor. Fratele victimei, a formulat plângere și el, deoarece a fost agresat, împreună cu victima și se fac cercetări, în continuare, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au petrecut faptele”, a precizat procurorul de caz, Elena Bejinariu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

De asemenea, polițiștii au aplicat și opt amenzi pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare, în valoare de 56.000 lei.

Sursa: vremeanoua.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO