Reținere după scandalul din trafic din Sectorul 3. Bărbatul care a ripostat cu un cuțit a ajuns după gratii

Ultima actualizare: 17-09-2021 09:39

O șicanare în trafic a dus la un conflict sângeros pe o stradă din București. Un șofer a primit o lovitură puternică în cap, iar ca urmare l-a înjunghiat pe atacator. Cel care a folosit obiectul tăios a fost reținut aseară, după audieri.

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror.

După o șicanare în trafic, doi șoferi care conduceau autoturisme Logan au oprit la primul semafor și au coborât. Unul era înarmat cu un baston telescopic, iar celălalt cu un obiect ascuțit.

Altercația a avut loc la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu Nicolae Grigorescu. După conflict, cei doi au urcat în mașini și au reînceput urmărirea.

Alertată, poliția a reușit să-i oprească. Unul dintre combatanți este șofer la o companie de transport alternativ, dar se afla în timpul liber. Conducătorul celuilalt Logan avea în mașină întreaga familie.

După ce au fost opriți în trafic, ambii bărbați au fost aduși la Spitalul Pantelimon. Unul dintre ei a suferit o rană mai periculoasă, așa că a fost dus imediat în blocul operator pentru o intervenție chirurgicală. Al doilea este investigat de medicii de la urgență."

Polițiștii de la secția 23 încearcă să stabilească în ce condiții s-au produs evenimentele.

În funcție de ce le vor spune medicii despre gravitatea leziunilor, anchetatorii vor stabili dacă este vorba despre infracțiunea de lovire ori de tentativă de omor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO