Bărbat mort în Mureș, după ce acoperișul în flăcări s-a prăbușit peste el

Ultima actualizare: 10-11-2020 12:09
pompierii
StirilePROTV

Un bărbat din Mureș a decedat în incendiul care i-a cuprins casa. Acoperișul s-a prăbușit peste el și nu a mai avut nicio șansă, au constatat pompierii.

Pompierii au intervenit de urgență în noaptea de luni spre marți, în satul Sânvăsii, comuna Găleşti.
Incendiul cuprinsese o casă din localitate, iar în interior a fost găsit un bărbat decedat, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, citați de Agerpres.

„Este vorba despre o casă de chirpici de aproximativ 80 de metri pătraţi care a fost cuprinsă de flăcări. La momentul sosirii echipajelor, la locul intervenţiei s-a constatat faptul că acoperişul şi doi pereţi ai casei erau surpaţi şi era posibil ca o victimă să fi fost surprinsă sub dărâmături. S-au executat acţiuni de căutare-salvare a victimei, concomitent cu intervenţia pentru lichidarea incendiului. În urma căutărilor efectuate a fost găsită o persoană de sex masculin, fără semne vitale", au anunţat reprezentanţii ISU Mureş.

La incendiul din localitatea Sânvăsii au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Miercurea Nirajului, cei de la Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Găleşti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO