Barbat lovit mortal de tren, in Timisoara. Omul nu s-a miscat de pe linii, desi a vazut locomotiva venind spre el


Ultimul update: Miercuri 23 Decembrie 2015 07:19
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2015 08:00
Categorie: Stiri actuale

Tragedie pe calea ferata, in Timisoara. Un barbat a fost lovit de tren, iar medicii care au ajuns rapid in zona nu au mai putut sa il salveze.

Martorii povestesc ca omul statea chiar langa linii si nu s-a dat la o parte cand a vazut locomotiva, in ciuda avertismentelor insistente ale mecanicului.

Trenul abia plecase din gara din Timisoara, cu destinatia Bucuresti. Dupa doar cativa kilometri, s-a oprit insa fortat. Un barbat care statea pe marginea caii ferate a cazut ca secerat.

Mecanicul locomotivei: "L-am vazut la circa 200 de metri. Am franat, m-am apropiat, o stat pe loc. Cand m-am apropiat a facut doi pasi si s-a intors. N-am putut sa il evit."

Calatorii s-au speriat cand au simtit o lovitura puternica. Medicii care au sosit de urgenta la fata locului nu au mai avut ce face ca sa il readuca pe barbat in simtitri si au constatat decesul. Victima nu avea niciun act de identitate asupra sa, iar oamenii legii banuiesc ca era un om al strazii. Trupul sau neinsufletit a fost dus la morga, pentru autopsie. Intre timp, politistii au inceput o ancheta. Principala ipoteza luata in calcul este o sinucidere.

VIDEO PROTVPLUS.RO