Baie de sânge în Dâmbovița. Doi frați au fost împușcați după ce au atacat poliţia cu coasa

Ultima actualizare: 10-08-2020 19:41

Doi polițiști au fost grav răniți la mâini în misiune în timp ce încercau să aplaneze un conflict într-o comună din Dâmbovița. Agresorii sunt doi frați puși pe scandal care i-au atacat pe agenți.

 

Ambii frați au fost împușcăți, unul în abdomen, celălalt în picior. Scandalagii au ajuns la spital, la fel și polițiștii care au fost operați de urgență.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

"Aici, aici, la ceas, acolo, strânge! Doamne fereste!".

După atacul sălbatic al celor doi agresori, cei doi polițiștii răniți cu o coasă sunt ajutați de mai mulți martori, care încearcă să le oprească sângerarea cu o trusă de prim-ajutor.

Și atacatorii sunt răniți, pentru că polițiștii s-au văzut nevoiți să se apere.

Polițist: "Le-am zis să se potolească, a venit cu coasa și cu furca, și încă unul a venit".

Polițiștii - șeful Secţiei 1 Rurale Târgovişte și un agent - fuseseră trimiși în comuna Văcărești, Dâmbovița, unde doi frați făceau scandal pe stradă.

Când i-au văzut, agresorii, în vârstă de 41 și 43 de ani, i-au atacat. Polițiștii au încercat să se apere și i-au împușcat: pe unul în picior, iar pe celălalt în abdomen. După ce au fost chiar ei răniți.

Martoră: "S-au auzit avertismentele, lumea țipând și am văzut polițiștii ieșind de pe uliță, ne-au zis să sunăm la întăriri, la salvări, că i-a tăiat cu coasa. Unul din ei era tăiat aici pe mână, celălalt degetele și pe mână".

 

”Zicea că nu mai are degete la mâini”

 

Grav răniți, cei doi agenți au ieșit în strada principală și au cerut ajutorul oamenilor. Erau răniți la mâini și sângerau abundent.

Speriați, localnicii au sunat la 112. La fața locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la Ambulanță. I-au preluat atât pe cei doi polițiști, cât și pe cei doi suspecți care erau împușcați.

Reporter: Cum i-ați văzut pe polițiști, cum erau?
Martor: Erau pe jos. Se țineau de mâini. Zicea un coleg de poliție că nu mai are degete la mâini".

Ruda atacatorilor: "M-a sunat fina, vino nașule că ăștia sunt împușcați amândoi, unul în burtă, altul în picior".

Scandalagiul împușcat în abdomen și șeful de post au fost operați la Spitalul Județean Târgoviște.

Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgoviște: "Din fericire starea lor este bună, ambii au fost internați în chirurgie, operați și cu stare generală bună".

Agentul și celălalt agresor au fost internați la București. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ultraj.

Dacă medicii legiști vor stabili că viața polițiștilor a fost pusă în pericol, agresorii pot fi acuzați de tentativă de omor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO