Avocatii lui Vasile Avram au si ei nevoie de avocati. Un nou dosar pentru fostul sef al arbitrilor


Ultimul update: Marti 23 Octombrie 2012 11:07
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2011 08:15
Categorie: Stiri actuale
Vasile Avram

Vasile Avram, a fost pus sub invinuire, miercuri, intr-un nou dosar in care este acuzat alaturi de doi dintre avocatii sai, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, respectiv instigare la aceasta fapta si favorizarea infractorului.

Purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Livia Saplacan, a declarat pentru MEDIAFAX ca cei doi avocati ai lui Vasile Avram, Adrian Penciu si Alexandru Serban, ultimul fost procuror anticoruptie, au fost convocati miercuri la sediul DNA, unde au fost audiati mai multe ore de catre anchetatori, ulterior fiind pusi sub invinuire pentru instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si favorizarea infractorului.

Cei doi avocati au primit interdictie de a parasi tara pentru 30 de zile, urmand sa fie anchetati de procurorii anticoruptie alaturi de clientul lor, Vasile Avram, a precizat Livia Saplacan.

Acest nou dosar pe numele lui Vasile Avram a fost deschis in urma anchetei facute in cazul presupusei mite de la Targu Mures primite de fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) de la omul de afaceri Ioan Sorin Terbea.

Potrivit Liviei Saplacan, faptele de care sunt acuzati Vasile Avram si cei doi avocati ai sai s-au petrecut dupa inceperea urmaririi penale in dosarul privind mita.

In ce priveste o eventuala noua masura preventiva impusa lui Vasile Avram, Livia Saplacan nu a putut face precizari.

Sursa: Mediafax

Tags: vasile avram,

VIDEO PROTVPLUS.RO