Autostrazile fara toalete, spaima soferilor care nu cunosc Romania. "25 de kilometri? Fac pe mine, credeti-ma"

Dată publicare: 19-10-2016 18:11
Dată actualizare: 22-10-2016 07:07


Dupa ce ca avem putine autostrazi, si acelea sunt de evitat. Romanii si straini care intra sau ies din tara pe la vama Nadlac, de pilda, sunt sfatuiti sa isi cumpere benzina din vreme, in lipsa unor statii de alimentare pe traseu.

In plus, cum multe dintre toalete sunt inchise, e bine sa nu aveti urgente. Cei care sunt totusi presati de situatie, recunosc stanjeniti ca improvizeaza, si se usureaza pe unde apuca, de aici si un tablou dezolant.

Sunt inchise, ai de capul meu ...ce scrie acolo? 25 de km! Fac pe mine, credeti-ma”, spune un sofer. Asadar, cei vor sa mearga la toaleta la intrarea in tara pe autostrada Nadlac-Arad sunt pusi in fata unor adevarate teste de rezistenta si rabdare.

Prima toaleta de pe tronsonul Timisoara - Lugoj este si ea inchisa. Aici oamenii sunt intampinati cu mesajul: “Ne cerem scuze, urmatoarea toaleta este la 19 km.

Pusi in fata usilor inchise, multi pleaca descumpaniti sau merg in tufele care inconjoara parcarea. Potrivit celor de la directia regionala de drumuri, s-a ajuns in aceasta situatie din cauza unor probleme legislative, care au intarziat finalizarea licitatiei.

Alina Sabou - purtator de cuvant DRDP Timisoara: In timpul verii s-a schimbat legislatia, din acest motiv s-a intarziat procedura de achizitie pentru un nou serviciu de intretinere si curatenie.
Reporter: Oamenii care ajung acolo, ce trebuie sa faca?
Alina Sabou: Oamenii trebuie sa mearga pana la urmatoarele spatii de servicii care sunt deschise, este vorba de Chizatau, Recas si Traian Vuia

Pe autostrada Bucuresti Ploiesti lucrurile stau si mai rau. Pe acest tronson nu sunt nici benzinarii. Asadar daca porniti la drum, nu plecati cu rezervorul gol.


VIDEO PROTVPLUS.RO