Autobuz plin cu copii, accident într-un tunel. Imagini dramatice de la fața locului

Ultima actualizare: 10-09-2020 16:44
autobuz copii accident tunel
captura Hamshire Live

Un autobuz plin cu copii a lovit piciorul unui pod, într-un tunel, pentru că șoferul nu era obișnuit cu gabaritul mașinii. Părinții victimelor spun că era în prima zi de muncă.

Accidentul în care a fost implicat un autobuz dublu etajat s-a produs joi dimineață, în Winchester, Hampshire, Marea Britanie, polițiștii calificându-l drept „grav”.

Autobuzul transporta copiii către școală iar trei dintre aceștia au fost răniți grav și au fost duși la spital. Medicii spun însă că viața lor nu este în pericol, arată publicația „The Sun”.

Alți 13 copii au primit îngrijiri de la paramedici, pe marginea drumului, majoritatea răniților având răni la cap și gât.

Așa după cum se poate observa din imaginile de la fața locului filmate de martori, acoperișul autobuzului este complet distrus, de la un capăt la celălalt.

Părinții spun că șoferul nu era „obișnuit” cu traseul, unul dintre aceștia sugerând că a fost „prima lui zi de muncă”. Elevii mergeau la școala secundară Henry Beaufort.

„Cred că a fost prima lui zi. Cred că era nou - așa spun toți cei de aici” a declarat un martor, potrivit sursei citate.

„Am văzut oameni culcați pe marginea drumului, grav răniți”

 

Robert, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a XI-a, se afla pe puntea de jos, în partea din față a autobuzului,și a povestit clipele de după accident.

„Am crezut că am lovit partea laterală a tunelului. Autobuzul s-a oprit brusc. Erau cioburi pe scările de lângă mine, acoperișul autobuzului căzuse pe lateral și erau cabluri atârnate” a spus el.

„Luminile se stinseseră, m-am uitat în sus și oamenii au început să coboare, dar nu se prea vedea pentru că era întuneric. Am văzut oameni cu tăieturi la gât, păreau răni ușoare. O mulțime de răni la cap sau la gât, dar au existat persoane cu răni mai grave" a adăugat Robert.

„Atunci când am ieșit din tunel am văzut oameni culcați pe marginea drumului, care erau grav răniți, atunci am realizat că situația este serioasă iar mulți oameni s-au panicat” a mai spus elevul.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!