"Aurelian ne-a atacat". Marturia tanarului care a scapat cu viata dupa atacul dintr-un camin studentesc din Iasi


Ultimul update: Luni 16 Noiembrie 2015 07:04
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2015 17:10
Categorie: Stiri actuale

Victima incidentului sangeros care a avut loc intr-un camin studentesc din Iasi, la inceputul acestei saptamani, si-a revenit.

Politistii au reusit sa afle astfel ca cel care i-a injunghiat pe cei doi studenti la Facultatea de Economie- dintre care unul a murit la scurt timp- este chiar colegul lor de camera, Aurelian Giosan, cel care spunea acum doua zile ca un alt tanar ar fi fost criminalul.

Nu a existat un al patrulea coleg! "Aurelian Giosan este cel care ne-a atacat", aceasta este declaratia facuta vineri politistilor de studentul ranit luni intr-un atac sangeros dintr-un camin din Iasi. Criminalistii au reusit in sfarsit sa vorbeasca cu studentul care a scapat cu viata din mainile tanarului care l-a ucis pe alt coleg de camera.

Procurorii spun ca au si trei martori care l-au vazut pe suspectul principal imediat dupa atac, motiv pentru care oamenii legii nu mai au nici un dubiu.

Ei trebuie sa afle acum totul despre cum s-au petrecut faptele in camera de camin, insa se pare ca tinerii, studenti in anul I la Facultatea de Economie, erau bauti si s-ar fi certat de la un joc de carti.

Tags: iasi, student, crima,

VIDEO PROTVPLUS.RO