Soferul autocarului implicat in tragicul accident de langa Brasov NU era baut. Ce trebuie sa mai stabileaca acum anchetatorii

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

Soferul autocarului rasturnat vineri pe DN1 nu era baut, anunta procurorii brasoveni care cerceteaza accidentul in care si-au pierdut viata 4 oameni si au fost raniti 20 de copii.

Politistii coordonati de un procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov au audiat mai multe victime in incercarea de a stabili cauzele tragediei.

Anchetatorii au cerut o constatare privind starea tehnica a masinii; vor sa afle daca cineva a facut modificari asupra vehiculului, care ar fi putut afecta siguranta pasagerilor.

De asemenea, sunt importante viteza cu care masina cobora serpentinele de pe dealul Persani si modul in care a actionat soferul. Unul dintre pasageri relata, imediat dupa accident, ca a auzit cum conducatorul auto forta schimbatorul de viteze, ceea ce ar putea insemna ca barbatul scosese autocarul din viteza si, din acest motiv, il controla cu dificultate.

In acest moment, in spital se mai afla sase dintre victimele accidentului - 4 la Brasov si doua la Iasi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO