Atac sangeros langa Targoviste. Un barbat de 57 de ani a fost injunghiat de un hot in propria casa

15-02-2016 07:26

Atac sangeros aseara la Razvad, langa Targoviste! Un individ cu cagula pe fata a intrat in casa peste un barbat de 57 de ani si l-a injunghiat.

Agresorul a vrut banii si bijuteriile din aur ale victimei. Dar cand omul a spus ca nu are nimic de valoare in locuinta necunoscutul a devenit extrem de violent. Suspectul a reusit sa fuga, iar acum toata politia din Dambovita incearca sa ii dea de urma.

In jurul orei 22:00, individul, inarmat cu un cutit, a dat navala in dormitorul victimei. A strabatut toata vila pana la etaj si l-a gasit singur pe barbatul de 57 de ani. L-a amenintat, iar cand a vazut ca nu primeste bani si bijuterii l-a atacat. Apoi a fugit.

Gabriel Tutulea, vecinul victimei: "Un om mascat a sarit gardul de la vecinul pe care l-a injunghit, apoi a sarit gardul la mine. A intrat in curte si a sarit in partea cealalta spre o casa parasita. De acolo nu mai stim."

Se pare ca agresorul i-a furat victimei telefonul.

Cu ultimele puteri, victima a reusit sa sara gardul si s-a dus la vecini sa ceara ajutor. Oamenii au alertat imediat politistii la 112. Acum fortele de ordine sunt raspandite in localitate pentru a-l prinde pe faptas.

Dragos Tutulea, vecinul victimei: "Vecinul nostru a venit prin spate, plin de sange, era injunghiat. L-am ajutat, l-am luat in casa, dupa aia am sunat eu la politie."

Despre atacator se stiu foarte putine lucruri. Un martor l-a zarit cand fugea, dar nu a avut nici el cum sa ii vada fata. Rudele barbatului de 57 de ani cred ca agresorul nu este un strain. E posibil ca el sa fi stiut ca sotia si fiul omului sunt plecati in Anglia.

Vasile Putiliu, martor: “Inalt si slab.”
Reporter: “Ce avea pe fata?”
Martor: “Avea cagula. In maini, avea manusi.”

Politistii criminalisti au luat amprente din casa victimei si au adus la fata locului si un caine de urma. Intre timp, ranitul a fost operat la Spitalul din Targoviste si este in stare buna.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO