Protest al angajaţilor societăţii de salubritate din Ploieşti. Oamenii se plâng ca nu mai au niciun ban, pentru că salariile întârzie de mai bine de 10 zile.

Miercuri însă, muncitorii şi-au strigat nemulţumirile în faţa unor uşi închise, căci conducerea a evitat să dea ochii cu ei.

În pragul sărbătorilor de iarnă, muncitorii de la salubritate nu se gândesc la prima de Crăciun, ci la salariul care întârzie.

Angajat: „A fost avansul pe 30, suntem în data de 11 decembrie, nu ne-a dat banii. Banii ăştia se dau pe litere, dacă sunt la G iau eu şi nu mai ia alt coleg de-al meu, el trebuie să mai aştepte încă o zi două.”

Angajat: „Ştiţi ce o să facă de sărbători domn primar? Să pună pe grămezile de gunoi nişte luminiţe, că eu unul nu mai iau gunoiul.”

Angajat: „Nu echipament, nu-s mănuşi, nu sunt maturi nu sunt lopeţi, încarci ghene cu mâna, adică nu e posibil aşa ceva.”

Pentru că angajaţii nemulţumiţi să nu dea buzna peste conducere, uşile de la intrarea în sediul societăţii au fost închise. În acest fel, nici ploieștenii care voiau să plătească serviciile de salubritate n-au putut s-o facă.

Nici încercarea de a contacta telefonic conducerea societăţii nu a dat roade.

Măturătorii, încărcătorii şi şoferii de pe maşinile de gunoi spun că protestul lor va continua şi joi.