Andreea Tonciu a anunțat poliția că soțul său a fost lovit pe stradă. "Ne atacă cu cuțitele"

30-12-2020 15:15


Andreea Tonciu

Poliţiştii din Bucureşti au demarat, miercuri, o anchetă, după ce o femeie a reclamat că soţul său a fost lovit de un alt şofer, după un incident în trafic.

Este vorba despre Andreea Tonciu, o persoană cunoscută în lumea mondenă, și soțul ei, Daniel Niculescu. Vedeta a pus și o filmare la story, pe contul ei de Instagram.

"Deci în 2020 mergi cu mașina in trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu eposibil așa ceva', a spus Andreea Tonciu ea în timp ce filma.

La fața locului au apărut polițiștii, care au demarat o anchetă.

”Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Bărbatul care l-ar fi lovit pe soţul vedetei a fost depistat în scurt timp şi urmează să fie condus la Secţia 11 Poliţie în vederea continuării cercetărilor, mai spun polițiștii.

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO