Andreea Răducan, martoră la agresiunea asupra unei colege. ”Nu are cum să nu te afecteze”

Ultima actualizare: 29-07-2020 22:13

Fosta campioană olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a fost martora agresiunilor în sala de antrenament. 

Prezentator: ”În activitatea ta, ai văzut vreun copil în România care să fi fost lovit de un antrenor sau părinte? ”

Andreea Răducan: ”Da, sigur.”

Prezentator: ”Poți să ne dai mai multe detalii?”

Andreea Răducan: ”E o chestiune care nu ne privește și nici nu am acordul copiilor despre care am putea vorbi. (...) S-a întâmplat când eram aproape să mă retrag din activitatea competițională. Sunt lucruri care nu au cum să nu te afecteze. A fost vorba și de un părinte, și de un antrenor.”

Andreea Răducan a declarat în Interviurile lui Vitalie că ea nu a avut parte de un asemenea tratament. 

”Atitudinea nu era întotdeauna cea mai potrivită în sala de antrenament. Eu am avut o relație bună cu antrenorii mei, o comunicare sănătoasă. Sigur, împinsă uneori de la spate și poate se ridica uneori tonul”, a mai spus Răducan.

Ea i-a luat apărarea fostei antrenoare, Mariana Bitang, care a fost surprinsă folosind expresii dure la adresa sportivelor, în timpul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000, difuzate în filmul Golden Girl, despre cariera lui Răducan.

”Probabil că presiunea acumulată te aduce în punctul acesta. Nu este ceva de dat exemplu, dar e greu de judecat din fotoliu”, a spus Răducan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO