Andreea Paul: Planul USL oscileaza intre impostura, prostie si lovitura de stat

03-07-2012 13:28

Andreea Paul Vass

Vicepresedintele PDL Andreea Paul a criticat planul USL privind inlocuirea Avocatului Poporului, modificarea Legii CC, inlocuirea judecatorilor de la CC, a sefilor Camerelor si initierea procesului de suspendare a presedintelui.

"De la instalarea in fruntea Guvernului, USL ridica la rang de competenta nationala instabilitatea politica si economica, minciuna, plagiatul si diplomele contrafacute. Este o dezordine institutionala generata de USL cu intentie. ICR si Monitorul Oficial sunt mutate in folosul propriilor interese ale USL", sustine Andreea Paul intr-un comunicat de presa remis marti de Biroul de presa al PDL.

Ea opineaza totodata ca, "spre a-si ascunde cat mai bine incompetenta guvernamentala, inactiunea si nerespectarea promisiunilor, ura vadita fata de democratie, fata de opozitia PDL, a societatii civile si fata de presedintele Romaniei, USL acum vrea: inlocuirea Avocatului Poporului, modificarea Legii CCR prin Ordonanta de Urgenta, inlocuirea judecatorilor de la Curtea Constitutionala, inlocuirea celor doi presedinti ai Senatului si Camerei Deputatilor si initierea procesului de suspendare a presedintelui Romaniei".

Potrivit Andreei Paul, "acest ultim plan al USL oscileaza intre impostura, prostie si lovitura de stat".

"Acest plan al USL trebuie oprit! PDL face apel la conjugarea tuturor fortelor civice si responsabile spre a stopa acest demers care afecteaza pe termen lung statul de drept si prin care se incearca instituirea bunului plac al unor interese oculte", mai spune vicepresedintele PDL.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO