Andreea Antonescu, primele declarații după apelul la 112. Ce explicații le-a dat polițiștilor


Ultimul update: Joi 20 Februarie 2020 17:46
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020 12:09
Categorie: Stiri actuale

Cântăreaţa Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei, miercuri noaptea, pentru că a sunat nejustificat la numărul unic de urgenţă.

Poliţiştii spun că artista a susţinut că avea un conflict cu iubitul ei şi că ar fi fost sechestrată într-un apartament închiriat dintr-un complex rezidenţial din Iaşi. Când au ajuns la adresă, agenţii au constatat că lucrurile nu erau deloc aşa.

Andrea Antonescu spune acum că de fapt un copil din casă ar fi de vină şi că ar fi sunat la 112 în timp ce ea purta o simplă discuţie în contradictoriu cu iubitul ei.

În Iaşi, Andreea Antonescu şi iubitul ei, Ștefan Manolache, au o afacere împreună. Conform poliţiştilor, artista a sunat la 112 la 00:30, noaptea trecută şi a susţinut că se certa cu iubitul său, care o sechestrează într-o cameră a apartamentului.

Agenţii au început imediat o anchetă, care s-a întins pe parcursul câtorva ore pentru că, după apel, telefonul a fost închis. Verificările poliţiştilor au ajuns inclusiv la tatăl iubitului artistei, Mircea Manolache, un cunoscut om de afaceri şi politician din Iaşi.

Mircea Manolache, tatăl iubitului Andreei: „La 4 şi 10 m-am trezit cu o maşină de la Poliţie, de la secţia 2, în sensul că a fost sunat la 112 de pe un telefon care aparţine firmei. M-a întrebat de Ştefan, el nu locuieşte cu mine, e în altă parte. Mi s-a spus că a fost sunat serviciul 112 în sensul că Andreea ar fi răpită, vă daţi seama cum am reacţionat. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe fiul meu, am vorbit cu el, l-am rugat să mi-o dea pe Andreea, mi-a dat-o.”

Agenţii spun că, odată ajunşi la apartament, artista era binedispusă şi nu avea nicio urmă de violenţă pe corp. Părea că se simte foarte bine, alături de partenerul său. Mai mult, ea nici măcar nu şi-a amintit să fi sunat la 112 şi i-a întrebat senină pe poliţişti de ce-au venit la uşa ei.

Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: „În jurul orei 00:30, am fost sunaţi de o femeie de 37 de ani din Bucureşti cu privire la faptul care are un conflict cu iubitul sau într-un imobil de pe raza Municipiului iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele relatate nu se confirmă. Femeia a negat faptul că a efectuat apelul şi a declarat că nu are niciun fel de probleme.”

Astăzi, cântăreaţa a susţinut că totul ar fi fost fost o confuzie şi că numărul unic de urgenţă a fost apelat de un copil de 9 ani, venit în vizită cu părinţii.

Andreea Antonescu: "Eram acasă cu Ştefan, şi am invitat nişte prieteni, cu un copilaş care când se plictiseşte cere un telefon, aşa s-a întâmplat şi în cazul nostru. Era un telefon de la firmă pe masă. Cert e că singurul apel care s-a putut face e cel de la 112, iar pe fundal am fost auzită eu care îi spuneam lui Ștefan. Discuţia nu ştiu de unde a fost preluată de cei de la 112, cert e că eu îi spuneam lui Ștefan că vreau să-mi iau ţigările, că aş vrea să cobor la maşina să-mi iau ţigările. Nu-mi găseam telefonul şi cheile, pe fundal se auzeau aceste rugăminţi ale mele de a-mi primi telefonul şi cheile.”

Ştefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu: „Eram cu prietenii şi unul dintre puşti a apelat chiar de pe acest telefon 112. Cei de la poliţie şi-au făcut treaba foarte bine, s-au ghidat pe ceea ce au auzit pe fundal. O să plătim amenda.”

Andreea Antonescu: „Partea care m-a bucurat şi spun sincer a fost faptul că autorităţile şi-au făcut datoria şi am fost vizitaţi de poliţie, domnii poliţişti erau destul de îngrijoraţi şi m-au luat şi pe mine de o parte tocmai pentru a discuta. Partea proastă e că m-aş putea numi omul nepotrivit la momentul nepotrivit în locul nepotrivit, s-a lăsat cu o amendă destul de usturătoare.”

Urmează ca Andreea Antonescu să plătească amendă de 4.000 de lei, pe care a primit-o pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgenţă 112.

 

Andreea Antonescu s-a împăcat în ianuarie cu Ștefan Manolache, după o perioadă în care au stat despărțiți. Aceasta a divorțat anul trecut de soțul ei, Traian, care locuiește în Statele Unite.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO