Două amenințări false cu bombă în Timișoara, la un liceu și la mall

Ultima actualizare: 12-01-2022 14:43
politie
StirilePROTV

Autorităţile din Timişoara au primit, miercuri, o nouă ameninţare cu bombă, de această dată fiind vizat Iulius Town, cel mai mare centru comercial din oraş. Autorităţile au demarat verificările.  

La faţa locului au sosit imediat poliţişti, pirotehnişti şi angajaţi SRI, relatează news.ro. Alerta s-a dovedit a fi falsă.

Sute de persoane au fost evacuate şi nimeni nu a mai avut acces în centrul comercial.

Amenințare falsă cu bombă la Liceul Catolic

Autorităţile au intervenit, miercuri, după ce au primit un apel la numărul 112 care anunţa că în Liceul Catolic din Timişoara ar fi amplasată o bombă.

Poliţiştii au fost anunţaţi, miercuri, printr-un apel la numărul de urgenţe 112 că la Liceul Catolic, aflat în centrul oraşului Timişoara, ar fi o bombă, transmite News.ro.

Alarma s-a dovedit că a fost falsă, iar poliţiştii fac acum cercetări pentru a identifica autorul apelului care anunţase amplasarea echipamentului exploziv.

Sute de elevi au fost evacuaţi în curtea unităţii. Inspectorul şcolar general adjunct Cosmin Hogea a afirmat că 485 de elevi şi 70 de cadre didactice şi personal angajat au fost evacuați, potrivit Agerpres.

Circulația, inclusiv a mijloacelor de transport în comun, a fost oprită spre centrul orașului.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO