Alertă în Târgu Jiu. Piromanul care incendiază ușile apartamentelor încă nu a fost prins

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Polițiștii din Târgu Jiu sunt în alertă: îl caută pe individul care a incendiat, în mai multe nopţi, ușile unor apartamente din același bloc.

Nu au reușit încă să îl identifice, dar faptele lui au fost înregistrate de o cameră de supraveghere montată de unul dintre proprietarii. Cine poate oferi informații care să elucideze povestea este rugat să sune la 112.

Cu imaginile surprinse de camera de supraveghere, poliţiştii au mers din uşă în uşă, în blocul ales ţintă de piroman. Apoi au fost pe străzile din jur şi i-au întrebat pe oameni dacă îl pot identifica pe cel care a dat foc mai multor uşi, inclusiv celei de acces în clădire.

Administrator Asociaţia de proprietari: "Oamenii sunt disperaţi că la un moment dat poate să ia foc blocul, să sară în aer de la gaze.”

Cazurile de incendiere s-au înmulţit şi vinovatul nu a fost identificat.

Ion Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Gorj: "Rugăm cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la identificarea persoanei din imagini să sesizeze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau numărul unic de urgente 112."

Potrivit poliţiştilor, individul poarta glugă şi pare să fie un tânăr, care acţionează de fiecare dată în toiul nopţii.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi dacă îl vor prinde pe piroman, acesta poate ajunge la închisoare.  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO