Marturia dura a Monicai Gabor in procesul lui Dinu Damaschin. "M-a obligat sa-mi vand virginitatea"

×
Codul embed a fost copiat

Dinu Damaschin a murit vineri in timp ce se judeca procesul in care era acuzat Monica Gabor ca a fortat-o sa se prostitueze. Marturiile fostei doamne Columbeanu sunt impresionante.

Dinu Damaschin a aparut in decembrie in fata instantei cu un aer sfarsit. Desi i-a anuntat pe judecatori ca refuza hrana, acestia nu au fost impresionati.

La dosar apar marturiile foarte multor tinere care au povestit cum Damaschin le-a promis ca vor ajunge in luminile rampei, insa in realitate le-a vindut unor interlopi. Printre cele care l-au reclamat inca din 2003 se numara si Monica Gabor, fosta doamna Columbeanu.

"Dinu Damaschin m-a sunat si mi-a spus sa merg la Bucuresti cu Ovidiu Hasan si cu una dintre fetele care lucreaza la bar deoarece erau invitati la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nutu Camataru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazata la Hotel B. (...) si am stat in camera cu Dinu Damschin care a incercat pentru prima oara sa ma violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunandu-i ca eu sunt virgina" scrie in declaratia Monicai Gabor.

Monica avea doar 16 ani cand Damaschin ar fi vandut-o pe 1000 de euro unui individ care, povesteste ea, a agresat-o sexual. Din acel moment, tanara ar fi ajuns pe la diverse petreceri in calitate de dama de companie pentru diversi oameni de afaceri.

Citește și
Moni Damaschin
Anchetatori: Monica Gabor a fost "obligata de Dinu Damaschin sa se prostitueze"
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

"am fost plasata la o masa unde era Corneliu Iacobov si un om de afaceri din Slanic Moldova si prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus sa merg cu el intr o camera a vilei unde ne-am dus ulterior, sa intretinem relatii sexuale, iar eu am refuzat spunandu-i ca eu am inteles de la Dinu ca trebuie sa-i tinem doar companie"

Monica Gabor a reusit sa scape de Damaschin in 2004. "Dinu a sunat apoi pe telefonul fix si a spus parintilor mei ca a rapit-o pe sora mea mai mica si ca doreste ca eu sa ma intorc la el, iar ei i-au spus ca nu stiu unde sunt".

Suspectul ar fi renuntat in cele din urma sa o urmareasca. Toate acestea declaratii si multe altele ale unor adolescente simple de la tara sunt probe grele care l-au impiedicat pe Damaschin sa isi petreaca revelionul in libertate.

"Intr-o seara, Dinu Damaschin m-a dus la "Latin" unde l-a invitat si pe Cristi Tanase si i-a spus acestuia ca sunt virgina si ca ma da pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord si m-a obligat sa merg cu el la Hotel Decebal. Impotriva vointei mele am fost cu acesta la hotel, am inceput sa plang, i-am spus lui Cristi Tanase ca sunt virgina. El a spus ca nu-l intereseaza, dupa care m-a violat."

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Dinu Damaschin,
Dinu Damaschin, "protectorul" Monicai Gabor, a murit in sala de judecata. VIDEO socant la tribunal

Dinu Damaschin, arestat pentru proxenetism, cunoscut ca fiind "tatal adoptiv" al Monicai Gabor, a murit, vineri, la Curtea de Apel Bacau care ramasese in pronuntare privind recursul facut de el la prelungirea arestarii preventive.

Anchetatori: Monica Gabor a fost
Anchetatori: Monica Gabor a fost "obligata de Dinu Damaschin sa se prostitueze"

Dinu Damaschin si alti doi complici au fost arestati preventiv vineri seara. Cel care sustinea ca este tatal Monicai Gabor este considerat de procurorii DIICOT un personaj machiavelic.

Dinu Damaschin a fost arestat. EXCLUSIV, marturiile incredibile ale victimelor sale
Dinu Damaschin a fost arestat. EXCLUSIV, marturiile incredibile ale victimelor sale

Fetele care i-au cazut victime lui Dinu Damaschin, pretinsul tata al Monicai Columbeanu, au facut declaratii socante in timpul anchetei. 

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.