ANIMATIE GRAFICA: Accident ca o cascadorie, in Buzau. Un TIR a daramat gardul si garajul cu masina cand soferul a adormit

06-05-2016 13:03

Secvente ireale, ca o cascadorie de film, in Buzau. Un TIR al carui sofer ar fi atipit la volan, a lovit o masina, a retezat un gard si un stalp de electricitate, apoi a daramat un garaj, cu tot cu masina dinauntru.

Cel mai probabil, camionul avea viteza foarte mare, caci nu s-a oprit decat dupa ce a distrus si un magazin din curtea unei case si un depozit de fier forjat. Doar printr-o minune, nimeni nu a fost ranit, dar pagubele sunt uriase.

Pentru ca virajul ciudat al masinii s-a produs pe o portiune de drum drept, politistii banuiesc ca soferul ar fi atipit la volan.

Accidentul a avut in loc pe Soseaua europeana 85, in localitatea Spataru de langa Buzau. TIR-ul condus de un barbat de 50 de ani din Suceava, transporta cauciucuri si se intrepta spre Bucuresti. Pe o portiune de drum drept, soferul a pierdut controlul vehicului, iar masina a distrus totul in calea ei.

In drumul lui necontrolat, TIR-ul a rupt si un stalp de la reteaua electrica si a trecut la doar cativa centimetri de o casa in care erau mai multi oameni.

Pagubele produse de soferul de TIR sunt uriase. Un magazin a fost facut una cu pamantul in cateva secunde.

Martorii accidentului spun ca soferul TIR-ului circula cu viteza foarte mare si ca este posibil sa fi adormit la volan. Barbatul spune insa ca de vina ar fi fost soferul altui autoturism care i-ar fi taiat brusc calea.

Pentru distrugerile provocate, soferul a fost amendat de politisti. Cel mai probabil va fi nevoit sa plateasca si pagubele, care se ridica la cateva mii de euro.


VIDEO PROTVPLUS.RO